Dessa magasineringstjänster erbjuder vi i Skåne

Du bestämmer själv hur länge du vill utnyttja din magasinering eller hur ofta du vill ha tillgång till dina saker. Du kan när som helst under våra generösa öppettider mellan 07.00-22.00 besöka ditt förråd. Tiderna gäller varje dag i veckan. Hos oss hyr du minst en månad och du får en egen nyckel till ditt förråd som bara du kommer åt. Byggnaden är i övrigt bevakad av kameror och larmad för att hålla obehöriga utanför. 

img

Hyr mindre förråd

Hos oss kan du hyra förråd som på två kvadratmeter, vilket är perfekt om du har mycket småsaker att magasinera. Står du utan förråd i din bostad är det ett perfekt alternativ, likaså är det för dig som står mellan två boenden.

img

Stora ytor

Vi har gott om stora utrymmen, bra mycket större än kvadratmeter, om du så behöver. Du kan alltid kontakta oss och berätta precis vad du behöver så kan vi berätta mer om hur vi kan tillgodose ditt behov. 

img

Förvara dina fordon

Har du en bil eller flera, eller till exempel en släpvagn som du vill förvara alldeles tryggt hos oss? Det är absolut inga problem. Med trygg förvaring kan du vara säker på att allt är precis som du lämnade det när du hämtar ut det igen.

img

Större maskiner

När lastbilar eller jordbruksmaskiner inte används kan det vara en större utmaning att hitta en bra plats att förvara de på. Inte med oss. Vi kan erbjuda ditt fordon en säker yta på över 3000 kvadratmeter, samtidigt som du har tillgång till det när du vill.