Stora möjligheter till magasinering

Vi erbjuder förvaringsmöjligheter i många storlekar och för många typer av ändamål. Allt mellan flyttlådor och bilar, husbilar och båtar förvaras tryggt och torrt under förutsättningar som du bestämmer själv.  Här kan du använda våra utrymmen som lager till ditt företag eller för möbler som för tillfället inte får plats i bostaden. Vi erbjuder även uppställningsplatser för lastbilar, husbilar, jordbruksmaskiner och mycket annat. Tveka inte att kontakta oss om du har andra behov. Våra lokaler nås enkelt med både bil men också kollektivt med buss.

Hos oss finns tillgänglig magasinering 

För tillfällig magasinering av dina saker rekommenderar vi att du hyr ett slutet förrådsutrymme. Vi har vanliga standardförråd som är lite mindre, men hittar självklart lösningar även för dig som behöver lite större utrymme. Vi ger dig möjlighet att ha tillgång till ditt material under generösa öppettider. Hos oss är dina tillhörigheter säkra och välbevakade. Vi erbjuder även säsongsförvaring. Det är ett gynnsamt alternativ för dig som vill utnyttja magasinering för säsongsfordon, som exempelvis husvagnar eller båtar som inte används under vinterhalvåret. Du avgör givetvis själv om du vill förvara dina fordon över en bestämd tid eller om du vill ha möjlighet att hämta ut ditt fordon när du själv önskar. Det bestämmer vi i samband med uthyrningen. 

Allt från förråd till uppställningsplatser 

Vi har stora ytor som vi kan erbjuda dig uppställningsplatser på för dina fordon. För oss betyder säkerheten allt. Därför är uppställningsplatserna inhägnade och inte synliga utifrån för obehöriga besökare. Naturligtvis har du som fordonsägare dygnet runt tillgänglighet för att nå ditt fordon. Magasinering är så mycket mer än enbart förrådsutrymme, och vi har vad du behöver. Allt från enkla förråd till säsongsförvaring för stora fordon. Ditt material du förvarar hos oss ska vara försäkrat av dig som hyrestagare. Kontakta oss redan idag för att undersöka vad som finns tillgängligt och berätta om dina behov så hittar vi en anpassad lösning för dig.