Vårt företag

Här hos oss finns möjlighet till magasinering för allt från dina möbler till dina fordon som under större delen av säsongen mest står stilla. Om du utnyttjar oss för din magasinering kan du räkna med förvaring som motsvarar dina behov och önskemål. Vi hyr ut förvaring både på kort och lång sikt och i storlekar som matchar det material som du önskar magasinera. 

Om du letar förvaring – kontakta oss 

Oavsett om du önskar mindre förrådsutrymme på två kvadratmeter eller stora inomhusytor att förvara dina säsongsfordon på så kan vi hjälpa dig. Här hos oss kan du lita på att dina tillhörigheter förvaras säkert om du väljer våra möjligheter till magasinering.  Vi ser till att enbart du har tillgång till dina förråd. Vår lokal är i övrigt mycket noga bevakad och vi ser till att obehöriga inte kommer åt dina saker. Det är emellertid ditt eget ansvar att se till att dina tillhörigheter är försäkrade. 

Förvaring under dina förutsättningar 

Välkommen till en pålitlig magasinering i branschen. Till oss på vänder sig många hyresgäster, oavsett om man driver ett företag eller om man är privatperson. Alla kan behöva möjlighet för extra utrymme ibland. Vi är en aktör i förvaringsbranschen som finns tillgängliga för dig med dessa behov. Här förvaras dina saker i säkerhet och du väljer själv på vilka villkor som du vill ha tillgång till dina förråd.